• PVCfree foam board

Tentang Kami

Shandong Tatong International Trading Co, Ltd

Shandong Tatong International Trading Co, Ltd didirikan dina warsih 2013, anu perenahna di kota Linyi propinsi Shandong, ibukota logistik, jeung investasi 10 juta USD, husus dina R & D, produksi, ngajual na kampanye dewan busa bébas PVC, PVC dewan celuka busa na PVC ko-extruded formulir dewan .Pvc busa dewan ieu loba dipaké pedalaman beus, karéta, wadahna, anu hiasan tina imah, dewan témbok wangunan, iklan, jati, konstruksi.  

Tatong urang Highlights

kabéh Produk

Leuwih 10 Taun

Shandong Tatong International Trade Co., Ltd

Pausahaan specializes di ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.

Watch video

nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat!