• PVCfree foam board

Babagan awake dhewe

Shandong Tatong International Trading Co., Ltd

Shandong Tatong International Trading Co., Ltd diadegaké ing taun 2013, dumunung ing kutha Linyi provinsi Shandong, ibukutha logistics, karo investasi saka 10 yuta USD, specialized ing R & D, produksi, sade lan promosi Papan umpluk free pvc, pvc Papan celuka umpluk lan pvc co-extruded wangun Papan .Pvc umpluk Papan iki digunakake digunakake ing Interioré saka bis, Sepur, wadhah, ing dekorasi ing ngarep, ing Papan tembok bangunan, iklan, Furnitur, construction.  

Tatong kang Highlights

Kabeh Products

Swara 10 Taun

Shandong Tatong International Trade Co., Ltd

Perusahaan khusus kanggo produksi peralatan dhuwur-kinerja, pasukan technical kuwat, Kapabilitas kuwat pangembangan, layanan apik.

Watch video

Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
Tampilan Online Chat!